Schoenen bij Step One

Ik mag bij Step One langs om kleding te passen. Step One en RunningAcademyNL sponsoren mij sinds kort. Een goed excuus om ook meteen te kijken naar een nieuw paar hardlopen schoenen. Ja, ik heb eind april al een paar gekocht (Saucony) en half juli mijn Mizuno’s door een vers paar vervangen.

Maar met de huidige trainingsomvang, zowel het aantal kilometers als de trainingsfrequentie gaat het natuurlijk wel hard. Nog 8 kilometer en de Saucony’s hebben alweer 1000 km gehad. De Mizuno’s staan op 334 km.

Maar wat doe je dan…. Step One heeft een interessante nieuwe schoen: de ON Flying Cloud. Bijzonder profiel, misschien niet voor iedereen, maar na wat op en neer lopen op de baan met camera’s en een analyse van de beelden is de conclusie: deze schoen past wel bij mij.

‘s Middags meteen geprobeerd: 40 minuten duurloop 3. Wat een fijne schoen! Bedankt Step One voor het goede advies!

20160828_150940