Weer vliegen over de wolken

En we waren er alweer… Bij Step One in Borne. Het is direct niet nodig om zo vaak langs te komen zodat ze niet vergeten wie ik ben, maar de noodzaak was wederom een paar schoenen. 27 augustus 2016 heb ik een paar ON Cloud Flying aangeschaft en die hebben er inmiddels 1722km opzitten. Volgens de fabrikant zijn ze dan al tweemaal compleet op, maar zoek de verschillen! Puik paar schoenen. Zo te zien is er weinig aan de hand. Wel is er toch wel duidelijk merkbaar weinig demping meer over en zitten er wat extra koelsleuven aan de zijkant. Niet in het “structurele” deel zoals de werktuigbouwer in mij zou zeggen, maar z’n beste tijd heeft dit paar toch wel gehad.

Los van de vele kilometers die ze – in mijn geval; niet alles wat ik doe is aan te bevelen, maar schoenslijtage is ook persoonlijk, zoals Han Vaalt opmerkte – gemaakt hebben, hebben ze me die kilometers ook veel plezier gegeven. Fijne schoenen! Dus wel, onder vrolijke begeleiding van Wieger, wel weer een aantal varianten geprobeerd, maar toch weer uitgekomen op precies dezelfde schoen – de Cloud Flyer – in een nieuw kleurtje en met weer een prettige hoeveelheid demping. Maandagochtend mogen ze hun eerste diensten aan mij gaan leveren: een uurtje duurloop 2. De lange duur van vandaag (30km) heb ik nog maar even op mijn Brooks Launch gelopen.

En getraind zal er moeten, want we hebben ook het nieuwe parcours van de Enschede Marathon eindelijk bekeken: er zitten wel een paar mooie nieuwe uitdagingen in!

Save